Aalbers: ''Alleen buitenlands bod op Dijks ontvangen''

Aalbers: ''Alleen buitenlands bod op Dijks ontvangen''

Voorlopig komt er geen einde aan de transferperikelen rondom Mitchell Dijks. Zowel Feyenoord als Ajax zit achter de linksback van Willem II aan. Vooralsnog ontving de werkgever van de verdediger alleen een bod van een buitenlandse club.

Het Brabants Dagblad weet te melden dat met de transfer van Dijks ongeveer een miljoen euro gemoeid zal zijn. Dat is het bedrag waarvan Willem II niet het contractueel vastgelegde vijftig procent aan Ajax hoeft terug te geven. Dat zou als bedankje van de Amsterdammers gelden vanwege de groei die Dijks heeft doorgemaakt bij Willem II.

Technisch manager Carlos Aalbers claimde maandagavond vooralsnog geen contact te hebben gehad met Ajax. "We hebben tot dusverre alleen een bod op Mitchell Dijks ontvangen van een buitenlandse club", vertelt het bestuurslid. Waarschijnlijk is Celtic de club die al een bod heeft neergelegd bij de Tilburgers. Aalbers verwacht binnenkort wel een telefoontje te krijgen vanuit Amsterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties