Gio: ''Jordy zal naar zijn gevoel moeten luisteren''

Gio: ''Jordy zal naar zijn gevoel moeten luisteren''

Dirk Kuyt zal volgend seizoen het absolute boegbeeld in de selectie van Feyenoord zijn. De populaire aanvaller kan de aanvoerdersband van Jordy Clasie zelfs overnemen, mocht de huidige captain vertrekken naar een mooie club in Europa.

Clasie vertrekt als er een goede club komt die in zijn sportieve en familiaire plaatje valt. "Ik wil dat hij blijft. Jordy is een heel belangrijke speler voor het team en voor de club'', zei hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst tegenover Fox Sports over een mogelijk afscheid.

Toch is Gio ook realistisch. "Ik loop lang genoeg mee om te weten dat spelers met zulke kwaliteiten altijd in de belangstelling staan. Het juiste moment zal hij zelf moeten bepalen. Toen ik als speler van Feyenoord naar Glasgow Rangers verhuisde, voelde ik aan alles dat ik die stap moest maken. Jordy zal naar zijn gevoel moeten luisteren, maar ik hoop dat hij voor Feyenoord behouden blijft.''

Met Kuyt alleen zal Feyenoord komend seizoen niet kunnen imponeren. "Ik denk niet dat er nu spelers bij Feyenoord weggaan of wegblijven, omdat we komend seizoen geen Europees voetbal spelen'', opperde Van Bronckhorst. "Feyenoord is een mooie club, die nog veel meer te bieden heeft.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties