Immers onderschat: ''Het etterbakkie dat ze nodig hebben''

Immers onderschat: ''Het etterbakkie dat ze nodig hebben''

Feyenoord moet morgenmiddag haar eerste overwinning in de play-offs boeken om kans te blijven maken op Europees voetbal. Oud-Feyenoorder John de Wolf denkt dat er een overwinning op mentaliteit nodig is om met twee doelpunten verschil van sc Heerenveen te winnen.

''Er is in deze fase slechts één boodschap en dat is ’willen winnen’. Onverzettelijkheid is ook een kwaliteit. Wij hadden in onze jaren niet de spelers die technisch het meest begaafd waren, maar er zat wel een waanzinnige mentaliteit in de selectie'', zegt De Wolf in De Telegraaf.

De oud-verdediger betreurt de blessure van Immers. ''Dat is nou precies de aanjager, het ’etterbakkie’ in het veld dat Feyenoord in dit soort wedstrijden nodig heeft. Nee, misschien is hij niet de sierlijke middenvelder, maar hij kan wel een tik uitdelen, hij geeft de hele ploeg een stimulans. Hij wordt te vaak onderschat. Ik had graag een paar van dat soort jongens in mijn ploeg.''

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties