VASF stelt directie van De Kuip ultimatum

VASF stelt directie van De Kuip ultimatum

De Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord heeft de directie van De Kuip een ultimatum gesteld om opheldering over de rol van Red de Kuip te krijgen. De VASF wil dat het stadion in gesprek gaat met Red de Kuip, maar dat is tot op heden niet gebeurd.

Voorzitter Joan Small wil vanmiddag voor 17.00 uur antwoord. ''Zo niet? Dan zijn wij er klaar mee. Dan zullen we de heren adviseren om maar eens wat anders te gaan doen. We zijn zwaar gepikeerd over de gang van zaken'', zegt hij in het Rotterdams Dagblad.

In een recente brief van directeur Jan van Merwijk wordt gesteld dat men bezig is met een 'update en aanscherping' van het plan van eisen. Op basis daarvan worden hernieuwde besprekingen gedaan. ''Daarbij zal ook Red de Kuip worden betrokken.''

Het bestuur van De Kuip wil bovendien meer zicht krijgen op de haalbaarheid van het vergaren van voldoende eigen vermogen voor de financiering van een (ver)nieuw(d) stadion. Leefbaar Rotterdam wil dat het stadion volgende week weer op de agenda van de gemeenteraad staat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties