Terugkerende Basacikoglu over tegentreffer: ''Dat is gewoon kut''

Terugkerende Basacikoglu over tegentreffer: ''Dat is gewoon kut''

Bilal Basacikoglu stond vanavond weer eens in de basisopstelling van Feyenoord. Voor de aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van sc Heerenveen, was het een tijd geleden dat hij weer vanaf minuut één mocht starten. De Rotterdamse ploeg verloor de wedstrijd tegen sc Heerenveen door een late tegentreffer.

"Het is teleurstellend dat we een laat doelpunt tegen krijgen terwijl we als team goed stonden en vaak aan de bal waren”, begint Basacikoglu tegenover RTV Rijnmond. "Het is gewoon kut dat 'ie dan valt uit een standaardsituatie. Het doet er niet toe of het wel of geen buitenspel was, we moeten het aanstaande zondag rechtzetten in De Kuip. Als we daar 2-0 winnen, zijn we alsnog door.”

De aanstelling van Giovanni van Bronckhorst, als nieuwe trainer van Feyenoord, biedt mogelijk kansen voor de aanvaller. "Vanochtend kreeg ik te horen dat ik zou starten en het was een lekkere mededeling. Ik ben, toen ik niet bij de wedstrijdselectie zat, hard blijven trainen en in mezelf blijven investeren. Je kan stellen dat dit nu wordt uitbetaald. Tegenslagen zijn nooit leuk, maar ik ben in mezelf blijven geloven en nu sta ik er weer."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties