Lucius: ''Iedereen denkt dat ik zwaar aan de drugs zit''

Lucius: ''Iedereen denkt dat ik zwaar aan de drugs zit''

Gedurende zijn actieve loopbaan als voetballer baarde Theo Lucius regelmatig opzien en dat is nu niet anders. De ex-Feyenoordspeler verscheen deze week plotseling in de schijnwerpers vanwege een opmerkelijk voorval. In een filmpje is te zien hoe Lucius een kaars aan zijn mond zet en kaarsvet drinkt.

Lucius helpt in een gesprek met Radio 538 meteen een groot misverstand uit de wereld. "Ik ben dat inderdaad, het is wel een heel oud filmpje'', zegt de oud-international, die dit seizoen voor de amateurs van vv Sliedrecht uitkwam. "Het is een beetje raar om te zeggen op de radio, maar ik heb een kunstgebit. Dus ik voel daar niks van. Mijn gehemelte is ook kunst."

Ondanks dat het filmpje gedateerd is, wil Lucius nog wel even uitleggen waarom hij het kaarsvet dronk. "We hadden een weddenschap. Zij wisten niet dat ik een kunstgebit had, dus ik zou sowieso winnen. Maar het is nu een beetje uit de hand gelopen, iedereen denkt dat ik zwaar aan de drugs zit."

Zie hier het filmpje waarin de oud-Feyenoorder kaarsvet drinkt:

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties