Gio wil trainingen Barcelona op Varkenoord toepassen

Gio wil trainingen Barcelona op Varkenoord toepassen

Giovanni van Bronckhorst heeft jaren in de absolute top van Europa gespeeld in ploegen die altijd aanvallend voetbal als visie hadden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de hoofdtrainer van Feyenoord dat gedachtegoed op het trainingsveld naar voren wil laten komen.

''Bij Arsenal, Barcelona en het Nederlands elftal beviel mij de stijl van het voetbal en de manier van trainen. Als je dan zolang in dat systeem speelt, raak je vertrouwd met de manier van trainen. Dat is me enorm gaan bevallen”, zegt Van Bronckhorst tegenover De Telegraaf.

''Feyenoord is niet de absolute top, maar daar streven we wel naar. Ik vond die manier van trainen altijd heel fijn en zo zal ik hier ook trainen. Het maakte mij beter en daarom denk ik ook de spelers van Feyenoord verder te kunnen ontwikkelen.''

Maar heeft Van Bonckhorst wel de spelers om op dat niveau te trainen? ''We hebben een geweldige jeugdopleiding. En ik denk juist wel over spelers te beschikken waarmee we iets kunnen bereiken. Ik heb daar honderd procent vertrouwen in.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties