Sven van Beek noemt ontslag Rutten onterecht

Sven van Beek noemt ontslag Rutten onterecht

Als het aan Sven van Beek had gelegen stond Fred Rutten nog voor de groep bij Feyenoord. De talentvolle verdediger, die in de voorselectie van Oranje zit, vindt het ontslag niet terecht. ''Nee'', zegt hij resoluut tegenover Fox Sports.

''Omdat ik vind dat hij met de ploeg goed bezig is geweest en dat wij het als team ook een beetje hebben laten liggen. We stonden nota bene zeven punten voor'', legt Van Beek uit. ''We hebben Rutten laten vallen door punten te laten liggen die we gewoon moesten pakken.''

Luke Wilkshire schaart zich achter zijn collega. ''Het ontslag kunnen we onszelf aanrekenen, want de prestaties waren gewoon niet goed genoeg.'' Vertrouwen is er echter ook in zijn opvolger, Giovanni van Bronckhorst. ''Hij loopt al lang mee in de voetballerij en heeft veel meegemaakt. Ik denk dat dit goed bij hem past. Ik ben ervan overtuigd dat hij een succesvolle trainer kan worden'', besluit de Australiër.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties