Feyenoord in de problemen door 'zelfstandig' beloftenelftal

Feyenoord in de problemen door 'zelfstandig' beloftenelftal

Feyenoord lijkt extern te moeten zoeken naar nieuwe (jeugd)spelers om volgend seizoen met een volwaardig en zelfstandig beloftenelftal te kunnen aantreden. Het samenwerkingsverband met Excelsior houdt namelijk op, waardoor er geen beroep gedaan kan worden op voetballers van de stadsgenoot.

Na Oussama Idrissi en Bram van Eijk ziet ook middenvelder Robbert de Vos niets in een éénjarig voorstel van Feyenoord, zo meldt FeyenoordPings vandaag. De talenten kregen een éénjarig contract voorgeschoteld, waarbij zij wekelijks hun wedstrijden zouden spelen in het tweede elftal, maar mee zouden trainen met de A1.

FC Groningen en FC Utrecht waren er als de kippen bij om de jongelingen vast te leggen. Daar denkt het drietal A-junioren meer perspectief te hebben op uiteindelijk een plek in de selectie van het eerste en een profcarrière in het betaalde voetbal. Feyenoord wacht nog op duidelijkheid van Gilberto Da Silva.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties