Directeur oneens met kritiek: ''Wel een topsportklimaat''

Directeur oneens met kritiek: ''Wel een topsportklimaat''

Door de (wan)prestaties van Feyenoord de afgelopen weken ligt ook het functioneren van de clubleiding onder een vergrootglas. Technisch directeur Martin van Geel moest afscheid nemen van trainer Fred Rutten, die tot voor kort nog kon verlengen in De Kuip.

Rutten, die gisteren werd ontslagen, besloot in februari zelf om een aanbieding van Feyenoord te negeren. De coach klaagde, net als Ronald Koeman enkele jaren geleden, over een gebrekkig topsportklimaat. '''Ik ben het niet eens met Koeman en Rutten dat hier geen topsportklimaat heerst'', stelt Van Geel echter tegenover RTV Rijnmond.

''Vijf jaar geleden liepen ze bij Feyenoord ererondes als ze vierde werden. Dat is gelukkig niet meer.'' Giovanni van Bronckhorst gaat blanco het nieuwe seizoen in. ''Als Gio de play-offs haalt krijgt hij alle credits. Als dat niet zo is, nemen we hem dat niet kwalijk.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties