Ontslag bij play-offs: ''Daar sluit ik me volledig van af''

Ontslag bij play-offs: ''Daar sluit ik me volledig van af''

''Een bekend mechanisme dat in werking treedt'', omschrijft hoofdtrainer Fred Rutten de druk op zijn positie bij Feyenoord. De Rotterdammers wisten de afgelopen vier wedstrijden niet te winnen en zondagmiddag zijn drie punten nodig om de gevreesde play-offs te ontlopen.

Zondag zit Rutten hoe dan ook voor het laatste op de bank bij Feyenoord. Bij winst is het seizoen over en bij puntenverlies dreigt een ontslag. ''Ik wil niet nadenken over wat er na zondag kan gebeuren. Ik sluit me volledig af van alles wat niets met PEC Zwolle - Feyenoord te maken heeft'', reageert Rutten in De Telegraaf.

De coach liet zijn spelers een groepsgesprek voeren zonder de technische staf. ''Na de overwinning bij AZ hebben we als groep kennelijk met de gedachte rondgelopen dat de klus al geklaard was'', zegt aanvoerder Jordy Clasie. Maar wat er ook gebeurt, ook de play-offs moeten we ingaan met Rutten, vind ik. Dat we zoveel punten hebben verspeeld ligt ook aan ons.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties