Clasie: ''Belangrijk om iets terug te doen voor de kindjes''

Clasie: ''Belangrijk om iets terug te doen voor de kindjes''

Jordy Clasie vindt het belangrijk dat hij als profvoetballer wat terug kan doen voor kinderen. De middenvelder van Feyenoord is daarom ambassadeur van 'Spieren voor Spieren'.

"Als profvoetballer heb je natuurlijk wel een voorbeeldfunctie, dus vind ik het belangrijk om iets terug te doen naar de kindjes toe. Als ik die op een bepaalde dag een glimlach kan geven, dan doe ik dat natuurlijk van harte", zegt op de website van Helden.

Laatste maakte hij met een van de kinderen, het meisje Coco, een schilderij. "Dat is iets heel anders dan je gewend bent. Ik denk natuurlijk normaal gesproken alleen aan voetbal, maar als je zoiets meemaakt met zo'n kindje sta je er wel heel anders in. En dat is denk ik ook de bedoeling van Spieren voor Spieren."

Ook bij een vertrek uit De Kuip blijft hij waarschijnlijk ambassadeur. “Daar moeten we het nog over hebben, maar er zitten ook al andere ambassadeurs in het buitenland die ook actief zijn voor Spieren voor Spieren. Daley Blind, Ron Vlaar en Robin van Persie zijn ook gewoon ambassadeur gebleven, dus ik denk dat ik het ook wel zal blijven.”

Klik hier voor het gehele interview met Clasie

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties