Achahbar kan na twintig wedstrijden opnieuw verlengen

Achahbar kan na twintig wedstrijden opnieuw verlengen

Anass Achahbar en zijn management, met broer Karim als zaakwaarnemer, zijn gisteravond akkoord gegaan met Feyenoord over een nieuw contract tot medio 2017. Uit die verbintenis spreekt veel vertrouwen. "Als Anass twintig wedstrijden in de basis heeft gestaan, gaan we opnieuw om de tafel'', zegt Karim Achahbar over de verlenging.

"Anass heeft het volledige vertrouwen in het management en een heel goed gesprek gehad met de technische staf. Ze willen hem verder helpen om definitief door te breken'', klinkt het verder tegenover Elf Voetbal. ''Hij zal geen basisplaats eisen en vindt het mooi dat Dirk Kuijt ook komend seizoen naar de club komt. Een harde werker. Iemand met veel ervaring, waarvan hij veel hoopt te leren."

"We zijn erg tevreden. Nu is het woord aan Anass. Maar dat mag geen probleem zijn. Hij is gedreven om het beste voor Feyenoord te laten zien. Als het even tegen zou zitten, slikt hij een keer en gaat hij weer door. Eerst dit seizoen goed afsluiten en dat hij start hij straks vol vertrouwen aan de nieuwe jaargang."

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties