Vermeer de meest sympathieke profvoetballer in de Eredivisie

Vermeer de meest sympathieke profvoetballer in de Eredivisie

Uit onderzoek van Repucom Nederland blijkt dat Kenneth Vermeer gezien wordt als de meest sympathieke profvoetballer in de Eredivisie. Niet alleen onder fans van zijn club Feyenoord is Vermeer geliefd, maar ook supporters van zijn ex-werkgever Ajax hebben de doelman nog steeds hoog zitten.

Vermeer is bij Ajax zelfs nog populairder dan Ricardo van Rhijn en Ricardo Kishna, zo bericht het bedrijf woensdag. Als alleen de uitkomsten van het onderzoek bij vrouwen worden genomen, dan bestaat de gehele top drie van sympathieke Eredivisie-voetballers uit Ajacieden: Jasper Cillessen, Lasse Schöne en Joël Veltman.

Repucom onderzocht ook welke voetballer de hoogste marketingwaarde in de Eredivisie heeft. Daaruit kwam Memphis Depay als winnaar naar voren. Repucom voorspelt dat de bekendheid en het bereik dat Depay genereert, alleen maar zullen toenemen. Op de tweede plaats staat Cillessen, die wordt gevolgd door Georginio Wijnaldum, Jordy Clasie en opnieuw Vermeer.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties