Feyenoord straft Kazim niet na 'slaande ruzie'

Feyenoord straft Kazim niet na 'slaande ruzie'

Colin Kazim-Richards heeft tot vandaag 11.00 uur om een verklaring af te leggen over zijn ruzie met Vitesse-aanvaller Zakaria Labyad. De aanklager betaald voetbal heeft een vooronderzoek ingesteld naar het incident en heeft beide partijen om uitleg gevraagd.

De Feyenoord-spits zocht na afloop van de wedstrijd van maandagavond opzichtig de confrontatie met zijn tegenstander, door met ontbloot bovenlijf de catacomben in te stormen. Volgens Labyad zou de Feyenoord-spits daar twee rake klappen hebben uitgedeeld.

Er zijn geen televisiebeelden van het incident, aangezien de meeste eredivisieclubs geen camera's meer toelaten in de spelerstunnel, in de rust of kort na wedstrijden. Feyenoord verklaart het onderzoek af te wachten. De clubleiding sprak met Kazim-Richards over het incident, maar ziet geen aanleiding om disciplinaire maatregelen te nemen, meldt het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties