Aanklager onderzoekt klap Colin Kazim-Richards

Aanklager onderzoekt klap Colin Kazim-Richards

Colin Kazim-Richards moet vrezen voor een schorsing. De aanvaller van Feyenoord kreeg het maandag in de wedstrijd tegen Vitesse aan de stok met Zakaria Labyad en zou zijn tegenstander na afloop in de spelerstunnel een klap hebben gegeven. De KNVB maakt nu bekend dat de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek is gestart naar het opstootje.

Het is niet bekend of er beelden van het incident beschikbaar zijn en/of scheidsrechter Björn Kuipers iets over de ruzie heeft gemeld in zijn wedstrijdrapport. De KNVB wil van beide spelers hun kant van het verhaal horen en bekijkt dan of er schorsingen volgen. Zowel Kazim-Richards als Labyad heeft tot woensdag 11.00 uur de tijd om te reageren.

Kazim-Richards en Labyad kregen het aan het eind van de wedstrijd met elkaar aan de stok, nadat eerstgenoemde een harde tackle inzette. Labyad stelde dat zijn tegenstander even rustig aan moest doen, waarna Kazim-Richards de confrontatie zocht. Na het laatste fluitsignaal sprintte de Feyenoorder achter Labyad aan de catacomben in; daar zou Kazim-Richards een klap hebben verkocht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties