Schorsing dreigt voor Kazim: ''Die hebben het vastgelegd''

Schorsing dreigt voor Kazim: ''Die hebben het vastgelegd''

Feyenoord moet zondag winnen van PEC Zwolle om de derde plaats in de Eredivisie veilig te stellen; bij een gelijkspel of nederlaag kunnen AZ en/of Vitesse de Rotterdammers nog passeren op de ranglijst. Het is maar zeer de vraag of Colin Kazim-Richards de ploeg van Fred Rutten in Overijssel kan helpen, nu de aanvaller over de schreef is gegaan na de verloren wedstrijd tegen Vitesse.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Björn Kuipers zocht Kazim-Richards de confrontatie met Zakaria Labyad, die in de spelerstunnel een klap van de Feyenoorder zou hebben gekregen. "Of ik niet wat terug wilde doen? Nee, ik maak mijn handen niet vuil aan een pussy", zegt de aanvaller van Feyenoord tegen het Algemeen Dagblad. "Maar goed, er staan ook camera's in de catacomben en als het goed is hebben die de klap wel vastgelegd."

Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan moet Kazim-Richards rekening houden met een flinke schorsing. Het is op het moment echter nog niet duidelijk of het incident in de catacomben op film is vastgelegd. Labyad hield aan de vermeende klap van Kazim-Richards een flinke bult op zijn slaap over.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties