Labyad krijgt klap: ''Kazim: een pussy binnen het veld''

Labyad krijgt klap: ''Kazim: een pussy binnen het veld''

Na afloop van Feyenoord - Vitesse ontstond er een opstootje in de spelerstunnel, waarbij Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards betrokken was. "Kazim sloeg me op mijn hoofd, nu heb ik een bult", aldus Zakarya Labyad na afloop.

Labyad vervolgt tegenover Fox Sports: ''Ik liep naar binnen toe en ik hoorde ineens geschreeuw. Hij kwam in mijn rug en gaf me een klap. Hij moet het op het veld laten zien. Dat heeft hij vandaag niet gedaan. Als hij echt ballen had gehad, moet hij niet buiten het veld komen praten, maar op het veld. Hij dacht dat ik bang voor hem was. Een grote mond buiten het veld, een pussy binnen het veld''

Op zijn slaap komt een beetje vocht en bloed uit een bultje. Labyad tegenover Metro: "Ach, maak je daar maar geen zorgen om. Als een vent van 2 meter lang een speler van 1.70 meter van achteren in zijn gezicht slaat, zou hij knock-out moeten gaan toch? Nou dan heeft hij blijkbaar toch iets niet goed gedaan..."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties