Buijs pakt titel en hoopt ooit Feyenoord A1 te trainen

Buijs pakt titel en hoopt ooit Feyenoord A1 te trainen

In zijn allereerste jaar als trainer pakt oud-profvoetballer Danny Buijs direct de titel in de Topklasse met Kozakken Boys. Ondanks een 2-0 nederlaag op bezoek bij Barendrecht kon er een feest losbarsten bij de Brabantse amateurs.

Buijs kon moeilijk meegaan in die feeststemming. ''Heel eerlijk, ik vind dat we een schandalige wedstrijd hebben gespeeld'', stelde de coach na afloop tegenover BN/De Stem. Zo'n titel schept uiteraard verwachtingen. ''Ik blijf nog een jaar en misschien wel langer. Ik heb veel aan deze club te danken. Maar het lijkt mij geweldig om bijvoorbeeld ooit de A1 van Feyenoord te mogen trainen, daar waar ik zelf mijn loopbaan begonnen ben.''

Het trainersvak bevalt de oud-Feyenoorder prima. ''Ik heb aan het begin van dit seizoen de clubleiding aangegeven dat ik twee jaar uittrek om te kijken of dit iets voor mij is. Wat ik nu kan zeggen? Het bevalt prima en ik kijk uit naar het nieuwe seizoen'', aldus Buijs, die ook nog in de finale van de districtbeker zit én zich op kan maken voor het algehele kampioenschap van Nederland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties