Boulevardkrant linkt Kazim-Richards aan Sunderland

Boulevardkrant linkt Kazim-Richards aan Sunderland

Colin Kazim-Richards heeft in één seizoen Feyenoord er weer voor gezorgd dat zijn carrière in de lift zit. De aanvaller werd eerder al in verband gebracht met clubs uit de Serie A, maar Kazim zou volgens de Daily Mail ook terug naar zijn geboorteland Engeland kunnen.

Sunderland zou naar verluidt een oogje hebben op de spits die door Feyenoord transfervrij is overgenomen van het Turkse Bursaspor. De boulevardkrant lijkt wel niet op de hoogte van het feit dat Kazim al tot 2017 vastligt in De Kuip, want het medium schrijft dat Feyenoord concurrentie krijgt om de handtekening van de international.

Voetbal International en het Algemeen Dagblad berichtten eerder al dat de kans bestaat dat de Rotterdammers Kazim ondanks het kersverse contract nog deze zomer van de hand doen als er een bod zou komen. Technisch directeur Martin van Geel stelde daarna dat Feyenoord geen handelshuis is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties