Clasie sluit Zenit uit en hoorde nog niets van Schalke

Clasie sluit Zenit uit en hoorde nog niets van Schalke

De belangstelling voor Jordy Clasie groeit. Na Southampton, Newcastle, FC Porto, Lazio Roma en Zenit Sint-Petersburg heeft ook Schalke 04 haar interesse kenbaar gemaakt voor de middenvelder van Feyenoord. Het management van de international hoorde echter nog niets vanuit Duitsland.

"Maar over het algemeen is Bild heel goed geïnformeerd, dus ik zal het binnenkort dan wel horen'', vertelt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg tegenover Elf Voetbal. Wanneer willen Clasie en Weezenberg, van Prime Sportbusiness, de knoop doorhakken? "Dat weten we niet. Dan moet er eerst wel een knoop zijn. Het is nu heel rustig rond Jordy. Een besluit zal niet op korte termijn vallen."

Afgelopen maand was Weezenberg op bezoek bij Zenit Sint-Petersburg. De Russische club zou ook interesse hebben in Clasie. "Ik ben vorige maand bij Zenit - Sevilla in de Europa League geweest. Maar dat komt, omdat Henk van Stee (technisch directeur, red.) ook een cliënt van me is. Zenit is geen club en komt niet uit een land waar Jordy zijn toekomst ziet liggen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties