'Feyenoord kan Kazim nu al voor miljoenen verkopen'

'Feyenoord kan Kazim nu al voor miljoenen verkopen'

Het Turkse medialand komt vandaag met een wel heel onwerkelijk en opvallend gerucht. Volgens Hurriyet kan Feyenoord Colin Kazim-Richards, die onlangs voor twee jaar werd vastgelegd, nu al voor miljoenen verkopen aan de Serie A.

De Rotterdammers, die de spits deze zomer transfervrij overnamen van het Turkse Bursaspor, zouden een bod van zes miljoen euro hebben binnengekregen. Feyenoord lijkt voorlopig echter niet happig om Kazim te verkopen, aangezien de Stadionclub nog op zoek is naar een andere spits. John Guidetti stond bovenaan het lijstje, maar hij lijkt op korte termijn een contract bij Sporting Lissabon te tekenen.

Technisch directeur Martin van Geel is ook bezig om het contract van Anass Achahbar te verlengen. De gesprekken verlopen in goede harmonie, maar een akkoord ontbreekt nog altijd. Het management van de talentvolle aanvaller gaf eerder al aan dat ze een sportief plan willen zien voor Achahbar.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties