'Guidetti praat in kleedkamer al over transfer naar Sporting'

'Guidetti praat in kleedkamer al over transfer naar Sporting'

De Portugese media zijn ervan overtuigd dat John Guidetti binnen afzienbare tijd zijn handtekening zet onder een meerjarige verbintenis bij Sporting Lissabon. De transfervrije voetballer wacht een riant salaris en tekengeld in Zuid-Europa.

Volgens de sportkrant Diário Record, die zich baseert op Schotse bronnen, zou Guidetti in de kleedkamer al hebben toegegeven dat hij blij is met de kans die De Leeuwen hem bieden zonder in al te veel details te treden over zijn aanstaande overgang.

Feyenoord hoopte Guidetti lange tijd te kunnen bewegen om terug te keren in De Kuip. Een contractaanbieding bij zijn management werd echter niet beantwoord en vervolgens lekte uit dat Sporting al in gesprek was met de Zweed. Zaakwaarnemer Rob Jansen, die het Engelse management van de spits kent via de Wasserman Media Group, bevestigde afgelopen weekend dat 'zij bezig zijn een financieel betere deal te maken'.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties