Kuyt doet ook belofte aan Fenerbahce

Kuyt doet ook belofte aan Fenerbahce

Dirk Kuyt keert na dit seizoen terug bij Feyenoord, maar dat is niet de enige club die op een rentree van de Katwijker kan rekenen. Ook Fenerbahçe zit in zijn hart. Kuyt speelde in totaal drie jaar in Turkije en groeide in die tijd uit tot een populair figuur. Die liefde is wederzijds. "Ik wil dat de fans blijven herinneren dat ik altijd heb gestreden voor Fenerbahçe", aldus de 34-jarige aanvaller in het magazine van de club.

"Ik heb voor één jaar getekend bij Feyenoord. Als ik dit seizoen heb afgerond wil ik verder kijken. Dan zullen we zien wat er verder gaat gebeuren", vervolgt hij. "Als het aan mij ligt, blijf ik nog vijf of zes jaar voetballen. Ik wil tot mijn veertigste actief blijven en daarna zal ik verder gaan in de voetballerij."

In Rotterdam-Zuid ligt waarschijnlijk een trainersrol op hem te wachten, maar Kuyt doet een opvallende belofte. "Natuurlijk wil ik in de toekomst in een andere rol naar Fenerbahçe terugkeren. Dat hoop ik eerlijk gezegd écht."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties