Botteghin optie voor Feyenoord: ''Hij wint elk duel''

Botteghin optie voor Feyenoord: ''Hij wint elk duel''

Eric Botteghin laat niet alleen goede dingen zien in de Eredivisie. Zondag, in de bekerfinale tegen PEC Zwolle, liet de verdediger van FC Groningen zich opnieuw gelden. En dat bleef bij de analytici niet onopgemerkt.

Bij Studio Voetbal spreekt Co Adriaanse namelijk zijn bewondering uit voor de mandekker, die door het Algemeen Dagblad eerder al als een optie voor Feyenoord werd omschreven. "Hij wint elk duel, hij is een jongen met karakter", zegt Adriaanse in het praatprogramma van de NOS. Ook Pierre van Hooijdonk was lyrisch. "Hij is misschien wel de beste verdediger van de Eredivisie."

Feyenoord neemt komende zomer in ieder geval afscheid van Khalid Boulahrouz. Ook Joris Mathijsen staat op de nominatie om te vertrekken, maar de club wil de routinier mogelijk binnenboord houden als externe oplossingen niet haalbaar zijn. Botteghin zou dan wel genoegen moeten nemen met een plek op de bank, aangezien Sven van Beek en Terence Kongolo het talentvolle centrum vormen.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties