Van Hanegem: ''En daarom: gewoon in De Kuip blijven''

Van Hanegem: ''En daarom: gewoon in De Kuip blijven''

Twee supportersgroepen genoten gisteren van de schoonheid van De Kuip. En ook de spelers konden in een geweldige ambiance de bekerfinale afwerken, die door FC Groningen gewonnen werd door een 0-2 zege op PEC Zwolle. Willem van Hanegem smulde van de plaatjes van het stadion.

''Ik zag voor de wedstrijd dat de ploegen in de gang naar het veld liepen en hoe het luik open ging. Dat deed me aan vroeger denken'', schrijft de Feyenoord-legende in zijn column in het Algemeen Dagblad. ''Het is zoiets moois om als voetballer een volle Kuip in te lopen. Ik kan me niet voorstellen dat de spelers van Groningen en PEC Zwolle geen kippenvel hadden.''

En dus steekt de aloude stadiondicussie weer op. ''Ik hoorde in de voorbeschouwingen dat oud-spelers het ook weer over die prachtige grasmat hadden. Zo'n stadion mag toch niet verdwijnen? Daarom moet Feyenoord gewoon in De Kuip blijven en de boel lekker gaan verbouwen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties