'Jordy Clasie wordt nog altijd begeerd door Lazio Roma'

'Jordy Clasie wordt nog altijd begeerd door Lazio Roma'

Jordy Clasie wordt nog altijd begeerd door Lazio Roma. De aanvoerder van Feyenoord wordt nog steeds bekeken door technisch directeur Igli Tare, die in de middenvelder een optie ziet om Lucas Biglia op te volgen in Italië. Dat meldt Il Messaggero zaterdagmiddag.

De krant omschrijft Clasie wel als een duurdere optie, aangezien Lazio in de eigen selectie al een zéér talentvolle controleur heeft: Danilo Cataldi. De 20-jarige jeugdinternational mocht zich vorig seizoen op huurbasis bewijzen in de Serie B bij FC Crotone en sloot dit seizoen weer aan bij het eerste van Lazio, al maakt hij momenteel weinig minuten in de ploeg van oud-Feyenoorder Stefan de Vrij.

Nederlandse media spraken de afgelopen weken ook over interesse van Zenit Sint-Petersburg, Newcastle United én Southampton voor international Clasie. Voetbal International meldde afgelopen woensdag nog dat Feyenoord haar sterkhouder op 12,5 miljoen euro schaalt. Zaakwaarnemer Wessel Weezenberg beaamde in het voetbalblad dat er 'veel belangstelling voor Jordy is'.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties