Kazim viert contract door belachelijk maken Bursaspor

Kazim viert contract door belachelijk maken Bursaspor

Feyenoord maakte dinsdag melding van het feit dat de optie in het huurcontract van Colin Kazim-Richards is gelicht. De spits van de Rotterdammers kon het echter niet laten om via Twitter nog uit te halen naar zijn oude club Bursaspor.

De aanvaller had het totaal niet naar zijn zin bij de Turkse club, werd naar eigen zeggen niet goed behandeld en is dan ook wat blij dat Feyenoord hem uit zijn lijden heeft verlost. 'Ik heb een goed seizoen doorgemaakt bij Feyenoord, terwijl mijn salaris door Bursaspor werd betaald', schrijft de spits op het sociale netwerk.

Uit andere tweets blijkt dat Kazim-Richards het totaal niet erg vindt dat hij Bursaspor de rug heeft toegekeerd. Meermaals lacht hij om het feit dat Bursaspor hem heeft doorbetaald, terwijl hij zijn gang kon gaan. 'Feyenoord hoeft geen transfersom voor me te betalen, dus Bursaspor verdient geen cent aan me...', luidt een andere tweet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties