Clasie vindt Rutten ondergewaardeerd: ''Een toptrainer''

Clasie vindt Rutten ondergewaardeerd: ''Een toptrainer''

Fred Rutten werd in de zomer aangesteld als opvolger van Ronald Koeman en tekende een eenjarig contract bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel was erg enthousiast over het werk van de hoofdtrainer en bood hem een nieuwe verbintenis aan. Rutten besloot echter om niet op het voorstel in te gaan en vertrekt na een jaar alweer uit De Kuip.

Jordy Clasie betreurt dat: "Ik vind het jammer dat Fred weggaat", erkent de middenvelder in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Hij wordt als trainer heel erg ondergewaardeerd. Ik denk dat vrij weinig mensen zien wat voor toptrainer hij is en hoe belangrijk hij dit seizoen voor bijna het hele team is geweest."

Clasie zegt dat hij veel respect heeft voor de manier waarop Rutten bezig is met spelers en hoe hij zijn vak beleeft. "We hebben zijn beslissing om na dit seizoen te vertrekken te accepteren, maar met zijn vertrek gaat een toptrainer voor Feyenoord verloren", vindt Clasie. Rutten zal worden opgevolgd door Giovanni van Bronckhorst, die nu nog assistent-trainer is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties