'Feyenoord laat Red de Kuip doelbewust links liggen'

'Feyenoord laat Red de Kuip doelbewust links liggen'

René van Ierschot, president-commissaris van De Kuip, heeft een boze brief ontvangen van een grote groep aandeelhouders van het stadion. Volgens hen laat Feyenoord de renovatieplannen van Red de Kuip doelbewust links liggen, meldt het Rotterdams Dagblad vandaag.

''Zowel Van Ierschot als directeur Van Merwijk hebben beloofd om serieus het gesprek aan te gaan met Red de Kuip'', zegt voorzitter Joen Smal van de Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord. ''Maar dat is tot nu toe niet gebeurd, terwijl ze dat wel verdienen. Er is simpelweg te veel tijd, geld en energie in gestoken om het zomaar weg te gooien.''

Voorman Smal steekt niet onder stoelen of banken dat hij een groot voorstander is van renovatie. ''Het is een noodzaak. Voor nieuwbouw is er gewoon geen geld'', stelt hij. ''Helaas niet. Want anders dreigt voor Feyenoord het Twente-scenario.'' Van Ierschot laat in een reactie weten dat hij de brief nog zal beantwoorden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties