'Sporting wil 3,5 miljoen euro betalen voor Guidetti'

'Sporting wil 3,5 miljoen euro betalen voor Guidetti'

John Guidetti heeft na een eerste aanbieding van Feyenoord geen contact meer gezocht met zijn voormalige werkgever. Volgens De Telegraaf is de Zweed in beeld bij Sporting Lissabon, waar hij mogelijk aanzienlijk meer salaris en tekengeld kan krijgen, en verklaart dat zijn houding.

De Portugese club zou momenteel de mogelijkheden onderzoeken om de aanvaller transfervrij over te nemen. Feyenoord blijft op de komst van Guidetti hopen, al wil de club op enige termijn wel een definitief antwoord van de spits.

UPDATE | Sporting wil miljoenen tekengeld betalen
Ook in Zuid-Europa wordt het nieuws dat Sporting Lissabon in gesprek is met John Guidetti groots gebracht. 'Sporting wil Guidetti', staat er deze ochtend in koeienletters op de voorpagina van ochtendkrant A Bola. In de begeleidende tekst wordt gemeld dat Guidetti 3,5 miljoen tekengeld vraagt. Dat geld is Sporting bereid om te betalen, meldt de krant. Er zou bovendien al een salarisvoorstel zijn gedaan. (AD.nl)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties