'Lazio bereid om megabod op De Vrij af te wijzen'

'Lazio bereid om megabod op De Vrij af te wijzen'

Lazio Roma wil verdediger Stefan de Vrij deze zomer absoluut niet verkopen. De nummer twee van de Italiaanse Serie A zou volgens het Engelse Express zelfs bereid zijn om een megabod van zo'n 26 miljoen euro van Manchester United te weigeren.

De Vrij kende een stroeve start bij zijn nieuwe club, maar inmiddels is de international één van de sterkhouders van het knap presterende Lazio. De oud-Feyenoorder strijdt met zijn ploeg voor directe plaatsing voor de poulefase van de Champions League en om dat te bewerkstelligen moet Lazio stadsgenoot AS Roma, dat één punt minder heeft, nog vijf wedstrijden achter zich houden.

Feyenoord zou flink kunnen meeprofiteren van een transfer van haar jeugdproduct. De Rotterdammers mogen bijna 5% van de transfersom aan opleidingsvergoeding innen bij een buitenlandse transfer, terwijl technisch directeur Martin van Geel er een gewoonte van maakt om doorverkooppercentages te bedingen in de contractonderhandelingen. De Vrij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Lazio.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties