† Feyenoord geschokt door overlijden Yvonne Lodewijks

† Feyenoord geschokt door overlijden Yvonne Lodewijks

Het slachtoffer dat woensdagochtend om het leven is gekomen bij het ongeluk op de A2 bij Eindhoven, is de vrouw van Feyenoord-keeperstrainer Patrick Lodewijks uit Veldhoven. Dat melden verschillende betrouwbare bronnen aan Omroep Brabant.

De training van Feyenoord is woensdagochtend in Rotterdam niet doorgegaan wegens omstandigheden. Dat meldde de club op de website. Bij het verkeersongeluk op de A2 vielen één dode en drie gewonden. Zeker twee auto’s en een vrachtwagen raakten bij het ongeluk betrokken. Een traumahelikopter landde midden op de snelweg om hulp te verlenen. De snelweg richting Maastricht ging even voor twaalf uur weer open.

Wij wensen Patrick Lodewijks en al zijn familie en naasten veel sterkte in deze moeilijke periode!

Feyenoord geschokt door overlijden Yvonne Lodewijks
Feyenoord is geschokt door het plotselinge overlijden van Yvonne Lodewijks, de vrouw van onze keeperstrainer en beloftencoach Patrick. De club wenst Patrick, hun dochters en al hun naasten ontzettend veel kracht en sterkte bij het dragen van dit grote verlies. (Feyenoord.nl)

''Dit doet heel veel pijn''
De trieste familieomstandigheden waardoor de keeperstrainer van Feyenoord, Patrick Lodewijk, woensdag getroffen is, overschaduwde de presentatie van het nieuwe Helden Magazine. Familievriend Ruud van Nistelrooy nam op het podium geëmotioneerd het woord.

"Ik ben hard getroffen door dit nieuws," vertelde Van Nistelrooy met een brok in zijn keel. "Dit doet heel veel pijn. Pijn voor de familie. Drie dochters die hun moeder kwijtraken en Patrick die de liefde van zijn leven verliest. Het was een heel hecht gezin, het is niet te bevatten."

Ook collega-spits Luc Castaignos was bij de presentatie aanwezig. "Ik leerde Patrick en zijn familie kennen in mijn tijd bij Feyenoord. Hij was een man die altijd wilde winnen, maar ik leerde hem ook kennen als een grote familieman. Hij vertelde altijd over zijn dochters. Vreselijk wat er is gebeurd. Dan telt voetbal niet meer."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties