Selectie op loopschoenen tijdens dinsdagtraining

Selectie op loopschoenen tijdens dinsdagtraining

De selectie van Feyenoord verscheen dinsdag op loopschoenen op Varkenoord, voor de eerste training na de 0-1 nederlaag tegen Go Ahead Eagles van afgelopen zondag. Die schoenenkeuze was niet voor niets gemaakt, want de sessie stond in het teken van verschillende loopoefeningen onder leiding van fysieke trainer Arno Philips.

Lex Immers ontbrak nog op het trainingsveld. De middenvelder is herstellende van knieklachten. Khalid Boulahrouz, die afgelopen vrijdag de groepstraining hervatte maar zondag tegen Go Ahead Eagles nog niet tot de wedstrijdselectie behoorde, trainde volledig mee. Ook de spelers die maandagavond in actie kwamen met de beloften (5-1 winst op Jong VVV/Helmond Sport) verschenen op het trainingsveld.

Met de training op Varkenoord werd een begin gemaakt met de voorbereiding op de aanstaande uitwedstrijd tegen FC Groningen, waarin Feyenoord voor het eerst in het nieuwe uitshirt zal spelen. In totaal staan er nog drie competitieduels op het programma voor Feyenoord, waarin de ploeg de derde plaats en daarmee directe plaatsing voor Europees voetbal moet proberen veilig te stellen.

De belangrijkste concurrent voor die derde plaats is Vitesse, dat op zondag 10 mei nog op bezoek komt in De Kuip. De Arnhemmers, die een achterstand van vier punten hebben op Feyenoord, nemen het verder nog op tegen ADO Den Haag (uit) en FC Utrecht (thuis). Feyenoord heeft na het duel met Vitesse nog de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma staan.

In aanloop naar de uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Groningen traint Feyenoord nog drie keer. De oefensessie van vrijdag is besloten. De trainingen van woensdag (10.00 uur) en zaterdag (14.00 uur) op Varkenoord zijn openbaar. De selectie van Fred Rutten neemt dinsdagmiddag deel aan het jaarlijkse voetgolftoernooi van de Feyenoord Business Club.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties