Woudenberg blij met Gio: ''Hij weet wat ik kan''

Woudenberg blij met Gio: ''Hij weet wat ik kan''

Lucas Woudenberg is tevreden over zijn eigen ontwikkeling dit seizoen. De verdediger maakte dit jaar zijn Europese en eredivisiedebuut bij Feyenoord. In het Feyenoord Magazine laat Woudenberg verder weten dat hij zich verheugt op de samenwerking met hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, die komend seizoen voor de groep staat.

"Dit is voor mij het eerste jaar waarin ik volledig heb meegetraind met de selectie. Bovendien heb ik minuten gemaakt tegen NAC, FC Utrecht en in de Europa league tegen Standard Luik. Ook heb ik dit seizoen mijn debuut gemaakt voor Jong Oranje tegen Jong Frankrijk. Natuurlijk heb ik in het eerste meer minuten willen maken, maar ook op de trainingen en in het krachthonk kan ik mezelf ontwikkelen. Toen ik begon aan het seizoen was dit ook mijn doel."

Ziet Woudenberg perspectief op meer minuten in Feyenoord 1? ''We moeten zien hoe dat gaat lopen. Het belangrijkste is dat ik mezelf ontwikkel en dat gaat het snelst met wedstrijden. Ik hoop dat ik volgend jaar dus meer minuten kan gaan maken. Ik zie in elk geval voldoende perspectief bij Feyenoord, want ik heb vertrouwen in mijn eigen kwaliteiten. Bovendien krijgen we met Van Brocnkhorst en Van Gastel twee trainers die alle spelers door en door kennen. Zij weten wat ik kan en nog moet verbeteren."

De linksback is blij met de komst van Dirk Kuyt naar Feyenoord, maar wil nog niet te ver vooruit kijken. "Ik hoop dat ik volgend seizoen veel van hem kan leren. Het is altijd mooi om met dat soort spelers op het veld te staan. Toch kijk ik wat dat betreft niet te veel vooruit. Het belangrijkste is dat wij ons eerst focussen op de laatste wedstrijden van dit seizoen en het jaar goed afsluiten."[poll=208]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties