Komst Guidetti ver weg: ''Drie miljoen euro tekengeld''

Komst Guidetti ver weg: ''Drie miljoen euro tekengeld''

Een terugkeer van John Guidetti is hoogstonwaarschijnlijk. Volgens RTV Rijnmond-journalist Jan Dirk Stouten heeft Feyenoord de Zweed een aanbieding gedaan met een jaarsalaris van zo'n 1,2 miljoen euro, maar de tegenpartij zou liefst twee à drie miljoen euro aan tekengeld vragen. Dat vertelde Stouten in Voetbal International.

Eerder op de avond stelde FRFC1908.nl al op twitter dat in de wandelgangen het gerucht de ronde doet dat de komst van John Guidetti definitief van de baan is. Ook FR12.nl begrijpt dat Feyenoord absoluut niet van plan is om Guidetti een tweede aanbieding te doen. De komst van de voormalig publiekslieveling lijkt daarom alleen rond te komen als Guidetti en zijn management hun eisen plotseling laten vallen.

Feyenoord lijkt het daardoor volgend seizoen te gaan doen met Dirk Kuyt, Colin Kazim-Richards en Anass Achahbar, die deze week gesprekken heeft gepland met de leiding van Feyenoord, als opties voor de spitspositie.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties