'Van Geel hoopt op transfer Wijnaldum'

'Van Geel hoopt op transfer Wijnaldum'

Martin van Geel hoopt dat oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum voor een flink bedrag naar een Europese topclub vertrekt. Met PSV sprak hij in 2011 een doorverkooppercentage af bij een eventuele transfer van de middenvelder, dat meldt ELFVoetbal.nl zojuist op haar website. Wijnaldum staat volgens diverse geruchten in de belangstelling van onder andere Arsenal en Manchester United.

Toen Leroy Fer in 2013 voor zeven miljoen euro overstapte van FC Twente naar Norwich City rinkelde de kassa bij Feyenoord. 225.000 euro stroomde naar De Kuip, omdat technisch directeur in 2011 al een doorverkooppercentage met FC Twente overeenkwam. Een rekensom leert dat dat percentage rond de dertig procent moet hebben gelegen. In diezelfde zomer verkocht Feyenoord ook Wijnaldum aan PSV. Aannemelijk is dat Van Geel daarbij een vergelijkbaar doorverkooppercentage met PSV afsprak.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties