Oud-Feyenoorder onder de indruk van teamgenoot Sleegers

Oud-Feyenoorder onder de indruk van teamgenoot Sleegers

Joey Sleegers keert aankomende zomer terug bij Feyenoord. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis bij FC Eindhoven in de Jupiler League. Norichio Nieveld, voormalig speler van Feyenoord, speelt momenteel samen met de jonge middenvelder en is onder de indruk van zijn prestaties.

"Joey (Sleegers, red.) is een goede speler”, begint Nieveld tegenover FR12.nl. "Hij is wendbaar, best snel, heeft een goede actie in huis en beschikt over ’n goede techniek. Hij kan ook nog eens scoren en heeft bijna de helft van zijn doelpunten met z’n hoofd gemaakt, best knap”, zegt Nieveld. "Ik ben onder de indruk van hem. Dit is pas zijn eerste seizoen in het betaald voetbal en als je dan al zo goed presteert, zegt dat wel iets.”

Ook denkt de oud-speler van Feyenoord dat Sleegers het eerste van Feyenoord zou kunnen halen. "Ik zie groeimogelijkheden bij hem en ik denk dat hij het eerste elftal van Feyenoord kan halen. Als dat niet lukt, kan hij zeker aan de slag bij een andere club in de Eredivisie. Het is mooi om te zien dat hij zich dit seizoen zo goed heeft ontwikkeld. Hij traint en werk hard op de trainingen, maar ook daarbuiten", stelt hij. "Joey beschikt over de juiste instelling om het eerste van Feyenoord te halen."

Aankomende dinsdag kijkt Norichio Nieveld op FR12.nl terug op zijn tijd bij Feyenoord en het verdere vervolg van zijn carrière.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties