'Stevige concurrentie voor Feyenoord in strijd om Guidetti'

'Stevige concurrentie voor Feyenoord in strijd om Guidetti'

Feyenoord moet zien af te rekenen met twee grote clubs als het een terugkeer van John Guidetti wil bewerkstelligen. Niet alleen Celtic, de club die de Zweed van Manchester City huurt, heeft interesse. Ook Internazionale en Olympique Marseille mengen zich in de strijd.

Dat meldt Sky Sports naar aanleiding van het nieuws dat Feyenoord de spits een contract heeft aangeboden. Na dit seizoen is Guidetti namelijk transfervrij. Het is allerminst zeker of de goalgetter terugkeert naar Feyenoord, dat het salaris dat hij nu verdient niet kan evenaren.

Inmiddels zouden ook Internazionale en Marseille dus op het vinkentouw zitten, terwijl Celtic-manager Ronny Deila al eens aangaf Guidetti graag definitief in te lijven. De Zweedse aanvaller geldt bij Feyenoord als publiekslieveling; hij scoorde in het seizoen 2011/2012 lieft twintig treffers in dienst van de Rotterdammers. Vooral zijn goals tegen Ajax staan nog bij iedere Feyenoord-fan in het geheugen gegrift.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties