Pleidooi voor Kazim: ''Met Kuyt en Guidetti veel stootkracht''

Pleidooi voor Kazim: ''Met Kuyt en Guidetti veel stootkracht''

Het is voorlopig nog even afwachten hoe de voorhoede van Feyenoord er komend seizoen uit zal komen te zien. Het is duidelijk dat Dirk Kuyt zijn rentree maakt in De Kuip, en de Rotterdammers hebben momenteel de beschikking over talenten als Jean-Paul Boëtius, Elvis Manu, Anass Achahbar en Bilal Basacikoglu. Of centrumaanvaller Colin Kazim-Richards blijft, zal moeten blijken.

De 28-jarige spits wordt dit seizoen gehuurd van Bursaspor en volgens Stan Valckx, voormalig verdediger van onder PSV en Sporting Portugal, zou Feyenoord er gaat aan doen om te proberen de Engelse Turk in Rotterdam te houden. Dat zou goed zijn voor zowel zijn club als voor mandekkers van tegenstanders. “Kazim is sterk, provoceert soms en staat zijn mannetje”, vertelt Valckx aan De Telegraaf.

“Zo’n type spits zie je niet vaak in Nederland, maar die ervaring kun je beter wel hebben. Op het internationale podium zal je als speler immers geregeld tegenover fysiek sterke aanvallers komen te staan”, benadrukt de oud-voetballer, die ook de naam van John Guidetti nog heeft horen vallen bij Feyenoord. “Dan heb je met Kuyt, Kazim-Richards en Guidetti heel wat stootkracht voorin. Daar zou Feyenoord echt sterker van worden.”

[poll=207]

Lees meer over
Elvis Manu Anass Achahbar Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties