Afellay geniet van Achahbar: ''Als je ziet welke goals hij maakt''

Afellay geniet van Achahbar: ''Als je ziet welke goals hij maakt''

Ibrahim Afellay geniet van de doorbraak van de vele Marokkaans-Nederlandse talenten in de Eredivisie. Tegelijkertijd waarschuwt hij hen ook voor de valkuilen die wachten. “Het doet mij goed dat steeds meer jonge Marokkanen doorbreken en ook dat die jongens enorm veel potentie hebben”, vertelt de international.

''Anass Achahbar helpt Feyenoord aan twee overwinningen. Als je ziet welke goals hij maakt'', looft hij de Feyenoorder in gesprek met Goal.com. ''Bij die eerste goal tegen PSV had hij wat geluk nodig, maar met dat tweede doelpunt bevestigt hij dat hij enorme kwaliteiten heeft.”

Ook van de oudere Karim El Ahmadi geniet hij. “Ik ben ook een enorme fan van Karim El Ahmadi. Die krijgt niet altijd de waardering. Als je ziet hoe hij trekt en sleurt en ook nog zo goed aan de bal is. Hij is een aanjager van het elftal. Ik kan daar enorm van genieten. Hij scoort niet vaak, maar je moet kijken wat hij wel goed doet.”

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties