Dirk Kuyt wacht op juiste moment: ''Ik weet wat ik wil''

Dirk Kuyt wacht op juiste moment: ''Ik weet wat ik wil''

Dirk Kuyt heeft zelf nu ook bevestigd dat hij al weet waar hij volgend seizoen voetbalt, maar dat hij wacht om zijn beslissing naar buiten te brengen. ''Heel veel mensen willen graag duidelijkheid en antwoord van mij'', reageert de aanvaller van Fenerbahce tegenover RTV Rijnmond.

''Alleen zit ik op dit moment in een situatie met veel hectiek en wedstrijden achter elkaar. We zitten midden in de race voor het kampioenschap, de wedstrijden volgen elkaar snel op, dus ik heb nog niet de tijd gehad om met mijn zaakwaarnemer mijn beslissing te bespreken'', vertelt Kuyt.

Een terugkeer naar Feyenoord ligt het meest voor de hand. Kuyt liet zich in een interview met Voetbal International deze week nog zeer positief uit over zijn oude club en zaakwaarnemer Rob Jansen zei dat er nog een gesprek met Fenerbahce op de planning stond. Als Kuyt wil verlengen bij Fenerbahce, dan had hij dat de club echter al kunnen vertellen. ''Ik weet wat ik wil. Zodra ik duidelijkheid kan geven over mijn toekomst, ga ik dat zeker doen'', verzekert de 34-jarige voormalig international.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties