Kuyt heeft keuze gemaakt: "Ik weet wat er gaat gebeuren"

Kuyt heeft keuze gemaakt: "Ik weet wat er gaat gebeuren"

Dirk Kuyt beschikt over een aflopend contract bij Fenerbahçe en kan bijtekenen, maar hij heeft ook een aanbieding om terug te keren naar Feyenoord op zak. De aanvaller lijkt te kiezen voor laatstgenoemde optie, maar zei dat hij de interlandbreak wilde gebruiken om met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen te overleggen. Inmiddels is er een knoop doorgehakt.

Jansen weet waar Kuyt volgend seizoen zal spelen: "Ik weet wat er gaat gebeuren. Ik ga het alleen nog niet zeggen", doet de belangenbehartiger in gesprek met BNR Nieuwsradio geheimzinnig. "Dat Dirk een liefde heeft voor Feyenoord is bekend en als hij terug zal komen naar Nederland zal het zeer zeker bij Feyenoord zijn en niks anders."

De 34-jarige Kuyt en Jansen zullen binnenkort nog met de voorzitter van Fenerbahçe gaan praten en daarom vindt Jansen het niet netjes om nu al te vertellen wat er gaat gebeuren. "Het advies dat ik heb gegeven heb ik allang uitgesproken en is bekend bij alle partijen. Maar dat ga ik nu nog niet vertellen, omdat we wel even met de Turkse club moeten praten", aldus Jansen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties