Jawoord Dirk Kuyt wordt medio volgende week verwacht

Jawoord Dirk Kuyt wordt medio volgende week verwacht

Volgens Valentijn Driessen, Chef Sport bij De Telegraaf, wordt het jawoord van Dirk Kuyt voor een terugkeer naar Feyenoord volgende week verwacht. Dat schrijft de journalist in een column gewijd aan het aanstellen van Giovanni van Bronckhorst als hoofdtrainer.

Driessen denkt dat het succes van Gio in handen ligt van één man. ''Van Geel moet een evenwichtige selectie voor zijn nieuwe hoofdtrainer samenstellen. Eentje die op de eerste training voor het seizoen 2015/2016 compleet is'', schrijft hij in zijn krant. ''En niet zoals dit seizoen toen Rutten vlak voor de transferdeadline zijn spelersgroep compleet had.''

''Het onervaren duo Van Bronckhorst-Van Gastel heeft minimaal twee spelers nodig die het verlengstuk zijn van de trainers op het veld en de kleedkamer. Met Dirk Kuyt – zijn jawoord wordt medio volgende week verwacht – is Van Geel goed op weg. Van iemand als John Guidetti is ook bekend dat hij een groep enorm kan stimuleren en motiveren en altijd zijn verantwoordelijkheid pakt. In grote en kleine wedstrijden. Met dit duo haalt Feyenoord ook veel eredivisiedoelpunten in huis.'' Daarnaast noemt Driessen het behouden van aanvoerder Jordy Clasie cruciaal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties