Britse media overtuigd: Vilhena tekent bij Southampton

Britse media overtuigd: Vilhena tekent bij Southampton

Het lijkt er sterk op dat de wegen van Tonny Vilhena en Feyenoord komende zomer zullen scheiden. Britse media schrijven donderdag dat de twintigjarige middenvelder deze maand voor secret talks met Southampton naar Zuid-Engeland is afgereisd.

Vilhena genoot in januari al belangstelling van Southampton, dat echter op verzet van Feyenoord stuitte. De club uit Rotterdam weigerde om de middenvelder op huurbasis te laten gaan en was helemaal al niet onder de indruk van het formele voorstel tot koop. Ronald Koeman ziet in Vilhena nog steeds een geschikte vervanger van de alom begeerde Morgan Schneiderlin. De Franse middenvelder geniet concrete belangstelling van Arsenal.

Vilhena is onder leiding van Fred Rutten op een zijspoor bij Feyenoord beland, waar hij eerder ruim twee seizoenen basiskracht was in De Kuip. Sinds de jaarwisseling verscheen hij slechts zeven keer binnen de lijnen. Dat de middenvelder nog maar tot de zomer van 2016 vastligt in Rotterdam, kan komende zomer een beslissende rol spelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties