Kazim houdt Clasie heel: ''Come on guys, zo zit ik niet in elkaar''

Kazim houdt Clasie heel: ''Come on guys, zo zit ik niet in elkaar''

Colin Kazim-Richards is Feyenoord eeuwig dankbaar dat hij zich weer Turks international mag noemen. De spits treft daardoor dit weekend ploeggenoten Kenneth Vermeer en Jordy Clasie in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oranje. ''Come on guys, zo zit ik niet in elkaar'', schrikt Kazim in De Telegraaf op de vraag of hij zijn teamgenoten heel wil houden.

Even daarvoor gaf hij wel nog aan vol de strijd aan te gaan. ''Ik hoop dat zij doen alsof zij mij niet kennen en andersom werkt het ook even zo. Het is even 90 minuten keiharde business. Zelfs als m’n kleine broertje bij de tegenstander zou spelen, zou ik er knalhard ingaan. Ik heb tegen Kenny en Clasie gezegd dat ze me deze week even met rust moeten laten. Ik wil tot de wedstrijd geen contact.”

Kazim weet nog niet of het bij dit ene seizoen blijft in De Kuip, maar dit jaar neemt niemand meer van hem af. ''Ik heb zelf verschrikkelijk hard gewerkt om weer te worden opgeroepen voor het Turkse elftal. Maar ik heb ook veel te danken aan mijn ploeggenoten, aan de directeuren en de medische staf en alle coaches van Feyenoord die het met mij aandurfden. Ze haalden me uit een situatie waarin ik dood was.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties