Van Bronckhorst weert mediaoptredens: ''Maar heb er veel zin in''

Van Bronckhorst weert mediaoptredens: ''Maar heb er veel zin in''

Giovanni van Bronckhorst werd afgelopen maandag aangesteld als de nieuwe trainer van Feyenoord voor volgend seizoen. Van Bronckhorst volgt daarmee Fred Rutten op, die na dit seizoen vertrekt bij de club. De toekomstig hoofdtrainer liet echter nog niet veel los over zijn nieuwe aanstelling.

RTV Rijnmond sprak Van Bronckhorst op het Erasmus MC, op een dag voor het Sophia Kinderziekenhuis. "Het is een nieuwe en andere baan dan dat ik nu heb, maar ik heb er veel zin in", begint hij tegenover de reginale omroep. "De afgelopen was druk maar ik ben blij dat het nu duidelijk is hoe de toekomst er uit gaat zien. Ik wil de focus wel op dit seizoen houden, dus daarom blijf ik buiten de media. We moeten ons nu focussen op dit seizoen en ik vind dat dit gerespecteerd moet worden.”

De vraag wanneer Dirk Kuyt zijn contract bij Feyenoord gaat tekenen, kon Van Bronckhorst daarom ook niet waarderen. "Dat weet ik niet. Ik begrijp dat je op zoek bent naar nieuws, ik heb nu drie keer gevraagd of je het daar niet over wil hebben. Als je dit toch doet, vind ik dat vervelend."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties