Van Hanegem: ''Adriaanse zal wel naar Feyenoord gaan''

Van Hanegem: ''Adriaanse zal wel naar Feyenoord gaan''

Co Adriaanse vertrekt aankomende zomer bij FC Utrecht. De huidige technisch adviseur van de Utrechtse club begon afgelopen zomer met zijn baan bij Utrecht, maar hier komt na één seizoen dus al een eind aan. Adriaanse werd in het verleden veelvuldig met Feyenoord in verband gebracht, maar tot een samenwerking kwam het niet.

Volgens Willem van Hanegem zal Feyenoord Adriaanse opnieuw een aanbod doen om bij de club in dienst te treden. "Adriaanse zal nu wel naar Feyenoord gaan”, begint De Kromme tegenover ELF Voetbal. "Hij is een goede vriend van Martin van Geel (technisch directeur, red.). Daar zou ik niet verbaasd over zijn.”

De oud-speler van Feyenoord is echter niet erg positief over de oefenmeester. "Adriaanse heeft zogenaamd voetbalwijsheid, maar luister eens naar wat hij zegt. Zolang we met zijn allen achter hem aan hobbelen, gaan we hem nog geloven ook", stelt hij. "Co heeft de media mee. Maar we worden niet voor niets Europees links en rechts ingehaald. De speelstijl, die hij voor ogen heeft en naar buiten toe uitdraagt, werkt tegenwoordig niet meer."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties