De Wolf vindt het een verstandig besluit: ''Alleen maar positief''

De Wolf vindt het een verstandig besluit: ''Alleen maar positief''

John De Wolf ondersteunt de keuze van Feyenoord om Giovanni van Bronckhorst aan te stellen als de nieuwe hoofdtrainer. "Het is goed voor de club. Continuïteit. Een verstandig besluit'', reageert de oud-verdediger tegenover Elf Voetbal.

"Iemand vanuit de club doorschuiven, die al er al jaren rondloopt, iedereen kent en weet wat er speelt. Dat is alleen maar positief", gaat De Wolf verder. " Giovanni heeft veel ervaren en grote trainers meegemaakt. Ik denk dat hij toe was aan de volgende stap. Hij is een rustige jongen. Een goed uithangbord voor de club. Hij heeft Feyenoord op veel gebieden gediend."

Jean-Paul van Gastel leek ook een kandidaat, maar de voormalige middenvelder tekende een nieuw contract voor drie jaar als assistent-trainer en gaat als 'cultuurbewaker' verder. "Dat lijkt me ook verstandig. Volgens mij voelde Jean-Paul zich iets te onzeker om de uitdaging aan te gaan. Deze combinatie voelt elkaar goed aan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties