Manu: ''We hebben elkaar altijd gesteund om door te gaan''

Manu: ''We hebben elkaar altijd gesteund om door te gaan''

Feyenoord stond in de tweede helft tegen PSV met liefst acht eigen opgeleide talenten in het veld. Het overgrote deel speelt bovendien al vanaf de F'jes en E'tjes op Rotterdam-Zuid. Gisteren besliste Anass Achahbar, die altijd de steun van zijn ploeggenoten heeft gehad, het duel met de lijstaanvoerder.

Elvis Manu noemt het een proces van vallen en opstaan. ''Anass, Jean-Paul, Sven, Tonny, Terence en ik zijn een heel hechte groep. We hebben altijd met elkaar in de jeugd gespeeld en met elkaar op school gezeten op het Thorbecke College'', omschrijft hij hun band in De Telegraaf. ''We hebben ook een groeps-app. Daar zitten nog een paar andere spelers in. Daar wordt heel wat op af gelachen. De band met Anass is extra sterk, ook omdat we in hetzelfde schuitje hebben gezeten. We hebben elkaar altijd gesteund om door te gaan.''

Bij PSV spelen ook een aantal Feyenoord-talenten, onder andere verdediger Karim Rekik. ''Ik ken Anass uit de Feyenoord-jeugd en heb negen jaar lang met hem gespeeld. Op trainingen speelde ik altijd tegen hem. Voor en na de wedstrijd heb ik nog met hem gesproken. Onze ouders stonden toentertijd ook dicht bij elkaar. We woonden allebei in Den Haag. Ik moest elke dag samen met hem van Den Haag naar Rotterdam reizen. Natuurlijk had ik liever gewonnen, maar als ik het iemand gun om een goal te scoren tegen ons, dan is het Anass wel.

Lees meer over
Elvis Manu Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties